Zoeken

Jongens, tis vakantie, wegwezen. (geldt ook voor leraren)


 

Disclaimer

  • BruutTAAL neemt de kerndoelen van de vernieuwde onderbouw als basis voor het programma. Het rapport: Over de drempels met taal, onderdeel van de eindrapportage van de Expertgroep Doorlopende Leerlijnen Taal en Rekenen is leidraad bij het ontwerpen en ordenen van materiaal. 
    Voor de bovenbouw zijn de diverse syllabi leidend bij het ontwerpen en ordenen van materiaal.
  • BruutTAAL heeft zijn best gedaan om alle rechthebbenden om toestemming te vragen voor het gebruik van materiaal. Mocht je van mening zijn dat je ook rechten kunt doen gelden, neem dan contact op.
  • BruutTAAL is niet verantwoordelijk voor het functioneren van internetverbindingen. 
    BruutTAAL is niet verantwoordelijk voor de werking van Quayn. Bij problemen denken we graag mee over oplossingen. De ervaring leert dat ook de helpdesk van Quayn bijzonder snel en servicegericht is.
  • Links die verwijzen naar buiten het domein van BruutTAAL, zijn geselecteerd voor de doelgroep. Mocht de inhoud van die sites veranderen, dan kan BruutTAAL daar niet voor verantwoordelijk worden gehouden. Bij gebleken ongeschiktheid wordt een link zo snel mogelijk verwijderd.
  • BruutTAAL zal nooit (e-mail)adressen aan derden verstrekken.

Efkus wissele

Wist je dat BruutTAAL gemaakt wordt door de coach van Pietertje in de pindakaasreclame? "Komt mar efkus wissele", maar dan nu naar de compleet nieuwe site voor BruutTAAL.

Verder